Prohlášení MUDr. Čajky

08.10.2018 00:00

   Vážení občané,

33 let žiji v Novém Malíně a vždy jsem zastával myšlenku potřeby dobrého života v obci. Ať už tím, že jsem pro vás 32 let pracoval jako praktický lékař, či nyní svou podporou myšlenek Hnutí nezávislých za harmonický rozvoj obcí a měst.
Vaše hlasy mne v obecních volbách posunuly do zastupitelstva obce. Chci vám říct, že si této důvěry opravdu vážím.

   Důvěra vyjádřená vašimi hlasy si zaslouží, aby se myšlenky hnutí co nejlépe promítly do reality naší obce. A vím, že člověk, který toto dokáže uskutečnit je pan Ing. Miroslav Vinkler.

   Pana Vinklera znám 5 let a má mou plnou důvěru. Je to poctivý člověk, kterému nejde o politickou moc ani o vlastní obohacení. Umí nacházet rozumná a spravedlivá řešení pro udržitelný rozvoj života obce. A v neposlední řadě má trpělivost a odhodlání k systematické práci ve prospěch obce. A to i v politickém prostředí naší obce, kde dosavadní netransparentní a málo důstojná politická kultura nepodporuje spolupráci na společném rozvoji obce.

   Pana Ing. Miroslava Vinklera považuji  za osobu, která dokáže nejlépe prosadit a uskutečnit vize Hnutí nezávislých za harmonický rozvoj obcí a měst.  A tudíž také za nejvhodnějšího nositele mandátu zastupitele obce.

S úctou

MUDr. Vít Čajka

Zpět